Behandlinger

Fysiurgisk briksmassage

Fysiurgisk massage er en massageform, der har til formål at forebygge, lindre og afhjælpe forskellige former for belastningsskader, og smerter i muskler og omkring led.

Med dybdegående massage øges blodcirkulationen, så kredsløbet arbejder bedre, og ophobede affaldsstoffer frigives fra musklerne.

Fysiurgisk massage får musklerne til at slappe af.

De bliver bløde og smidige, så der opstår en større bevægelighed i muskler og led.Fysiurgisk massage er en effektiv terapi som giver sundhed og velvære. Fysiurgisk massage er også medvirkende til at kroppen udskiller endorfiner – kroppens eget lykkehormon. Det betyder, at du får mere overskud, så du kan møde en travl hverdag med ny energi.Vi udfører flere slags massagetyper på klinikken, blandt andet briksmassage, der er særlig velegenet ved behandlinger af:– Nakke og skulder– Ryg og Lænd– Arme– Ben og balderJeg kører også gerne ud til dig

Har du ikke mulighed for at komme til min klinik, eller ønsker du blot at modtage massage i hjemmelige og kendte omgivelser, så starter jeg bilen og kører ud til dig.

Fysiurgisk stolemassage

Stolemassage foretrækkes af flere der har en travl hverdag, Nogle har vanskeligt ved at afse en hel time til et besøg i klinikken – de skal måske nå at handle ind og hente børn i institutionen før de lukker. For dem er stolemassage et godt alternativ til de andre massageformer vi tilbyder. Som navnet antyder er det en form for massage, hvor man sidder i en stol frem for f.eks. at ligge på en briks. Massagen gives siddende i en specialdesignet stol, og massagen gives uden på tøjet. Det foregår derfor også uden brug af massageolier. En behandling varer typisk omkring 20 minutter.Stolemassage er en speciel type massage af hoved, nakke, arme, skuldre og ryg.

Massagen foregår igennem tøjet, og klienten sidder på en massagestol, hvor det er muligt både at sidde afslappet foroverbøjet og støttet. Klienten sidder i en position så massøren har gode arbejdsbetingelser, for at massere de relevante muskelgrupper.Stolemassage anvendes både som forebyggende behandling, og til personer, som har smerter i nakke, skuldre og ryg.Kontakt mig i dag

Hvis du er interesseret i stolemassage til dig selv eller din virksomhed, så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere.

Laser behandling
Helbredstjek

Hvad er laser?

 

Laser er en speciel form for forstærket lys, der er ensrettet, velordnet og koncentreret.

Laser er meget rent lys med evnen til at trænge dybt ind i vævet.

Laserlyset stimulerer den enkelte celle. akurat ligesom sollyset giver energi til planter via fotosyntese.

 

Er laser farligt?

 

Det kommer an på styrken.

 

Laser anvendes i mange forskellige styrker og anvendes lige fra at skære i stålplader til at læse CDen i en CD-afspiller. Laser anvendes også til kirurgi og til laser- pointeres.Terapeutiske lasere ligger i styrke lige under de kirurgiske lasere. På grund af strålens spredning er der ingen risiko for skader - -hverken på øjne eller væv. Virkningen er udelukkende positiv og stimulerende på kroppens reparationsmekanismer.

 

Hvor tit skal man behandles?

 

Individuelt.

 

Der er helt individuelt og afhænger af problemets karakter, om det er en akut opstået skade eller en langvarig overbelastningsskade. typisk 1-5 behandlinger over 2-3 uger.

 

Gør det ondt?

 

Smertefrit.

 

Selve laserterapien er smertefri og kan i nogle tilfælde opleves som en svag prikken eller snurren. En laserbehandling tager typisk 10-20 minutter og kombineres ofte med anden behandling.

 

Er der ingen bivirkninger?

 

Ingen bivirkninger.

 

Der kan højst være tale om behandlingsreaktioner i form af en forøget irritation, uro og murren i det behandlede område. Dette er ganske normalt og aftager i løbet af 12-24 timer.

 

Hvem skal ikke bruge laserterapi?

 

For gravide, epileptikkere samt hjerte og cancerpatienter er der visse områder, der ikke bør behandles. Hvis du tilhører en af disse grupper, så gør opmærksom på det inden behandlingen

påbegyndes. Spørg din egen læge, hvis du er i tvivl.

 

Hvad med cancer?

 

Alle kendte undersøgelser peger på at cancerceller er upåvirkelige for laserlys. For en sikkerheds skyld tilråder vi dog til forsigtighed ved en konstateret cancer.

Nørre Alslev massage  tilbyder også at du kan få taget et helbredstjek. Der vil blive foretaget måling på.

Blodtrykket

Blodsukker

Kolesterol

Fedtprocent

Kondital

Konditalet er op til personen eller behandleren om det skal foretages. Testen er en steptest og det kommer an på personenens fysiske tilstand og formåen om hvorvidt testen skal foretages.Man kan vælge at komme til Nørre Alslev massages klinik. Ellers køre jeg gerne ud og foretager tjekket i Deres hjem.Er det mere end 20 km fra Nørre Alslev vil der blive lagt 100 kr til prisen til kørsel. Helbredstjekket vil vare ca 1 time..

Priser
Fysiurgisk briksmassage pris
 • 30 min: 250 kr

 •  

 • Ryg, nakke, skuldre og arme. Eller 30 min massage af ben 

 

 • 60 min: 400 kr

 

 • Ryg, nakke, skuldre arme og ben

 

 • Her kan der lægges en ansigt eller fodmassage ind alt efter behov

 

Fysiurgisk stolemassage pris
 • 20 min: 150 kr

 

 • Behandling af

 

 • Ryg, nakke arme læn og skuldre.

Helbredstjek pris
 • Laserterapi:

 

 • 30 min: 250 kr

 

 • Helbredstjek:

 

 • 60 min: 500 kr

Klinikken tager imod.

Kontant. Mobilepay og Visa/Mastercard

© 2023 by DR. Steen Ove Nielsen with Wix.com